Visie en missie

Bedrijfsvisie:
“Wij zijn de oplossing voor elke denkbare bomenvraag”

Bedrijfsmissie:
Ons veelzijdige team van boomexperts werkt met kennis en toewijding aan veilige, kwalitatief hoogwaardige en beheerbare bomen. Quercus boomexperts is meer dan een traditioneel boomverzorgingsbedrijf.

Wij zijn allround boomexperts die staan voor uitstekende kwaliteit, goede communicatie en duurzame uitvoering en specialisten die een vast aanspreekpunt op een werk vormen. Daarnaast ontwikkelen wij kennisproducten die op zichzelf een meerwaarde vormen voor het vakgebied  (bijvoorbeeld de BomenApp). Dit doen wij zowel zelfstandig als in samenwerking met partners. Dit zorgt voor verbreding alsmede voor verdieping van het dienstenpakket. Omdat steeds meer klanten en opdrachtgevers onze ontzorgende manier van denken en ons probleemoplossende vermogen weten te waarderen, groeit onze orderportefeuille gestaag. Onze klantenkring is divers, wij werken voor particulieren, instellingen en overheden. Denk hierbij onder andere aan (ver)plant opdrachten, multidisciplinaire opdrachten (rooien, groeiplaatsinrichting- en verbetering en planten), volledig en meerjarig boombeheer en het ontwerpen en aanbrengen van groeiplaatsverbeteringen. Kortom, wij zetten in op de werken waar men boomexperts voor nodig heeft.

Onze mensen zijn goed opgeleid, enthousiast en gemotiveerd. Naast ETW-er (in opleiding) zijn onze mensen BHV-er, Boomveiligheidscontroleurs, Flora en Fauna gecertificeerd en in het bezit van het persoonscertificaat BRL9101 (verkeersmaatregelen). Wij verzorgen intern opleidingsdagen voor onze ETW-ers om onze expertise voortdurend op een hoog peil te houden.

img