Onderhoud aan bomen in de gemeente Noordenveld 2023

De gemeente Noordenveld hecht veel belang en waarde aan haar bomen, de veiligheid rondom de bomen en het onderhoud van de bomen. Groot snoeionderhoud wordt aanbesteed. Gecertificeerde boomverzorgingsbedrijven schrijven hier met een prijs kwaliteitsplan op in. Quercus boomexperts bv is het werk gegund. Wij zijn dan ook zeer verheugd het nieuwe jaar te beginnen aan deze opdracht.

Dit jaar gaan we snoeien in Roden, Norg en in en rondom Westervelde en Zuidvelde.

De aankomende tijd kunt u ons dus langs de paden en wegen tegenkomen tijdens het opnemen en uitvoeren van de werkzaamheden aan de bomen. U kunt denken aan het verwijderen van gevaarlijke bomen en het snoeien van bomen.

Voor algemene en praktische vragen over het onderhoud kunt u ons bereiken op mailadres: meldingennoordenveld@quercusboomexperts.nl.

Voor alle andere  specifieke vragen verwijzen wij u graag door naar de gemeentelijke website:  https://noordenveld.nl/overlast-van-bomen-en-ander-groen

Planning Snoeien bomen gemeente Noordenveld

In de aankomende maanden gaan wij de bomen snoeien in Roden en Norg en omstreken. Dit doen wij vanaf maandag 24 april tot vrijdag 4 augustus. Wij zullen hierbij proberen zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken. Mocht u vragen hebben aangaande het snoeiwerk mag u deze naar ons mailen.

 

img