U bent hier: Over Quercus -> Visie/missie

Visie/missie

Bedrijfsvisie:
“Wij zijn de oplossing voor elke denkbare bomenvraag”

Bedrijfsmissie:
“Ons veelzijdige team van boomexperts werkt met kennis en toewijding aan veilige, kwalitatief hoogwaardige en beheerbare bomen.”

Quercus boomexperts is meer dan een traditionele groenaannemer. Wij zijn allround specialisten die een vast aanspreekpunt op een werk vormen. Wij ontwikkelen kennisproducten die op zichzelf een meerwaarde vormen voor het vakgebied (bijvoorbeeld het digitale pakket Integraal Data Management (IDMS) Bomen & het Concept Integraal Boomonderhoud). Dit doen wij zowel zelfstandig als in samenwerking met partners. Omdat steeds meer klanten en opdrachtgevers onze ontzorgende manier van denken en ons probleemoplossende vermogen weten te waarderen, groeit onze orderportefeuille gestaag.

Onze klantenkring is divers, wij werken voor particulieren, instellingen en overheden. Onze mensen zijn goed opgeleid, enthousiast en gemotiveerd. Naast ETW-er (in opleiding) zijn onze mensen BHV-er, Boomveiligheidscontroleurs, Flora en Fauna gecertificeerd en in het bezit van het persoonscertificaat BRL9101 (verkeersmaatregelen). Wij verzorgen intern opleidingsdagen voor onze ETW-ers om onze expertise voortdurend op een hoog peil te houden.