december 2018 | Nieuwsbrief nr. 11

Quercus wenst u allen fijne feestdagen!

 

 

imap://info@imap.doemarketing.nl:143/fetch%3EUID%3E.INBOX%3E40333?part=1.3&filename=image006.jpg

De natuur levert de grondstoffen….de experts vormen ze tot iets moois.

Met deze gevleugelde wijsheid willen wij onze opdrachtgevers en partners hartelijk danken voor de mooie samenwerking het afgelopen jaar. Een jaar dat weer bol stond van de uitdagende boomprojecten. Als boomexperts hebben wij in 2018 aan ruim 100.000 bomen mogen werken, voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. In 2019 gaan wij verder met deze bijzondere taak en staat ons team van ETW’ers en ETT’ers weer uitgerust aan de startstreep.

Bereikbaarheid tijdens Kerstverlof

Vrijdag 21/12 is onze laatste werkdag. Daarna sluit Quercus boomexperts haar deuren gedurende twee weken. Dat betekent dat u ons vanaf maandag de 7e weer kunt bereiken. In geval van calamiteiten kunt u het beste direct met uw eigen contactpersoon contact opnemen. Onze uitvoerders, projectleiders en directieleden zijn voor dringende zaken gewoon bereikbaar op hun mobiele nummer.

Wij wensen u en uw naasten een heerlijke kersttijd, een spetterend uiteinde en bovenal een gezond 2019.

 

 


 

 

Quercus geeft bomen een tweede leven!

 

 

imap://info@imap.doemarketing.nl:143/fetch%3EUID%3E.INBOX%3E40333?part=1.5&filename=image004.jpg

Zuinig omgaan met onze aarde betekent natuurlijk ook zuinig omgaan met de bomen die wij hebben.

Dat doen wij enerzijds door ze goed te controleren en te verzorgen en anderzijds ook door bomen soms een nieuwe plek te geven. Bij herinrichtingsprojecten kunnen bestaande, waardevolle bomen namelijk niet altijd ter plaatse worden behouden. Het verplanten van bomen is dan een mooie kans om te kunnen koesteren wat er al is. Afgelopen jaar hebben wij meerdere verplantprojecten uitgevoerd waarbij een tweetal bijzondere op het terrein van het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam. De eerste was hartje zomer toen wij 7 essen op een nieuwe plek hebben gezet. Dit was riskant door de hoge temperaturen, maar ze hebben het alle 7 gered! En afgelopen week stond in het teken van de verplanting van 6 volwassen platanen. Met een 300 ton telekraan zijn ook deze bomen succesvol verplant.

Kijk ook eens op onze Instagram https://www.instagram.com/quercus_boomexperts/ voor mooie foto’s en filmpjes.

 

 

Voor meer informatie over Quercus of over onze projecten kunt u contact opnemen worden met één van onze vestigingen. Zie hieronder de contactgegevens van de verschillende vestigingen of mail naar info@quercusboomexperts.nl

 

 


 

 

Locatie Eelde
Burg. J.G. Legroweg 116
9761 TD Eelde
Tel. 085- 401 9862

Locatie Harderwijk
Bezoekadres:
Fokko Kortlanglaan 137
3845 LC Harderwijk

Locatie Bodegraven
Bezoekadres:
Tjalk 78
2
411 NZ Bodegraven

Locatie Eindhoven
Bezoekadres:
Hoppenkuil 5
5626 DD Eindhoven


part5.5EE1AD31.CAC8E7DE@doemarketing

info@quercusboomexperts.nl www.quercusboomexperts.nl 

 

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van de nieuwsbrief, kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@quercusboomexperts.nl, met als onderwerp ”afmelding nieuwsbrief”. U zult dan worden verwijderd uit het mailingbestand.