Juli 2018 | Nieuwsbrief nr. 10

Quercus opent een nieuwe vestiging in Bodegraven

 

Per 1 juli 2018 is de vestiging van Quercus boomexperts Wateringen verhuisd naar Bodegraven.

“De werklocatie in Wateringen werd te klein”, zegt Maarten Vroklage, directeur advies van Quercus. “We zijn flink aan het groeien in het westen. De nieuwe werklocatie bevat meer werkplekken dan in Wateringen.”


Bodegraven is niet toevallig gekozen. Vroklage: “We hebben gekozen voor de verhuizing naar Bodegraven omdat dit midden in de regio ligt. Het werkgebied van Quercus beslaat heel Nederland, maar met deze nieuwe vestiging kunnen we de focus leggen op lokale klanten.”

Quercus heeft tienjarige onderhoudscontracten in deze regio met de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland. Ook werkt Quercus langdurig samen met de gemeente Woerden, gemeente Moerdijk en verschillende stadsdelen in Amsterdam.

 


 

Quercus boomexperts groeit gestaag en zoekt versterking

 

Quercus zoekt ondernemende collega’s die samen onze visie om het beste boomverzorgingsbedrijf van Nederland te worden handen en voeten te geven.

Ben jij die ondernemende projectleider die onze nieuwe locatie in Bodegraven tot marktleider in de regio brengt? En die als lid van het managementteam meedenkt over de toekomst van ons bedrijf?
Bekijk de vacature:
PROJECTLEIDER

Ben jij een enthousiaste (leerling) ETW-er? En heb je zin om met gedreven collega’s de ambassadeur van Quercus te worden?
Bekijk de vacature:
(LEERLING) ETW-er

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, bel vrijblijvend om eens te horen wat deze functies inhouden met Rob Gulmans, 06-31777849.

Voor meer informatie kan ook contact opgenomen worden met één van onze vestigingen. Zie hieronder de contactgegevens van de verschillende vestigingen of mail naar info@quercusboomexperts.nl

 


 


 

Locatie Eelde
Burg. J.G. Legroweg 116
9761 TD Eelde
Tel. 085- 401 9862

Locatie Harderwijk
Bezoekadres:
Fokko Kortlanglaan 137
3845 LC Harderwijk

Locatie Bodegraven
Bezoekadres:
Tjalk 78
2
411 NZ Bodegraven

Locatie Eindhoven
Bezoekadres:
Hoppenkuil 5
5626 DD Eindhoven


part5.5EE1AD31.CAC8E7DE@doemarketing

info@quercusboomexperts.nl www.quercusboomexperts.nl 

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van de nieuwsbrief, kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@quercusboomexperts.nl, met als onderwerp ”afmelding nieuwsbrief”. U zult dan worden verwijderd uit het mailingbestand.